Innerlijk leiderschap voor vrouwen / Willemijn Bijl

Artikel 106 van 132
€ 37,95

Innerlijk Leiderschap voor Vrouwen is een bijzonder tarotdeck met een uitgebreid handboek, in een fraai en handzaam doosje. Vrouwelijke archetypen en eeuwenoude mysteriekennis in een doosje dat in je handtas past.

Het tarotdeck is een tool om je innerlijk leiderschap te oefenen en je ziel te raadplegen. De belangrijkste grondstof in het leven is levensenergie. Dit kaartdeck helpt je het verborgen potentieel aan te wenden voor groei en bewustzijn. Het biedt je inzicht in het cyclische aspect van vrouwelijk leiderschap en hoe je hierin op liefdevolle wijze balans kunt vinden.

Auteur en kunstenares Willemijn Bijl heeft de kaartset op een geheel eigen wijze vorm en inhoud gegeven. Met de grote zielenthema’s, specifieke energieën en 22 vrouwelijke archetypen maakt ze eeuwenoude mysteriekennis op hedendaagse wijze toegankelijk. Het spel dat 81 kaarten telt, leert je te communiceren met het universum en je eigen innerlijk, en antwoorden te vinden op je levens- en leiderschapsvragen. Je kunt een enkele kaart trekken of een complete legging doen.

Het handboek geeft in 180 pagina's een uitvoerige toelichting op elke kaart en de samenhang tussen de kaarten. Zo kun je per laag de diepere lagen en betekenis ontdekken, maar je kunt ook even snel de steekwoorden checken of de sectie 'in het kort' raadplegen.

Bij een bestelling boven €90,- binnen Nederland geen verzendkosten!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 De Boekerij Zutphen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel