HOERA !!!

Vanaf woensdag 10 februari kunt u uw bestellingen weer bij de Boekerij ophalen!

Wat een goed bericht voor onze klanten in Zutphen en omgeving.

Het afhaalpunt bij de Koehoorn heeft fantastisch gewerkt. Wij zijn de medewerkers van de Koehoorn ontzettend dankbaar voor deze hulp en ook heel blij dat u daar enthousiast gebruik van hebt gemaakt. Maar wat fijn om u weer zelf uw bestellingen te kunnen overhandigen!

Bestellen / afhalen gaat als volgt:

- U bestelt via de webwinkel en vinkt ‘betalen bij afhalen’ aan, dus bij voorkeur niet alvast betalen. U krijgt een bevestiging wanneer het voor u klaarligt (houdt voor de zekerheid uw spambox in de gaten). Verzoek tot inpakken graag van te voren bij de opmerkingen vermelden, dit kan niet bij het afhalen.

- U bestelt via telefoon of e-mail en betaalt per pin of contant wanneer u uw bestelling komt ophalen.

  

NB om alles veilig en voor iedereen goed te laten verlopen is het de bedoeling het contactmoment kort te houden. 

Het is natuurlijk jammer dat u nog niet in de winkel mag rondkijken en zelf kunt uitzoeken. Gelukkig hebben we de webwinkel steeds meer op orde met uitgebreide productbeschrijvingen etc. We kunnen alle boeken bestellen die regulier te krijgen zijn, dus bel en mail gerust als u vragen heeft! Ook wordt het speelgoedaanbod steeds completer, maar zoekt u iets dat nou net niet in de webwinkel staat, ook daarvoor staan we u graag te woord. 

 

Overig nieuws:

De boeken-opruiming staat nu compleet online. Neem hier een kijkje.

 

Michaëla Glöckler heeft twee nieuwe boeken geschreven: over de Coronacrisis en over Angst. Twee uiterst interessante boeken voor deze tijd ! Angst is vanaf 10 februari beschikbaar en De coronacrisis vanaf 16 februari. U kunt ze nu alvast bestellen!

De arts Michaela Glöckler geeft een degelijke visie op de gebeurtenissen rond corona (COVID-19). Gebaseerd op zowel de antroposofische geneeskunde als Steiners geesteswetenschap behandelt zij vele aspecten. Aan bod komen o.a.: Hoe is de pandemie ontstaan? Waarom is corona gevaarlijker dan een ‘normale’ virusgriep? Wat zijn virussen? Waarom reageren mensen zo verschillend op een virus? Waarom heeft de mens andere problemen en mogelijkheden bij het omgaan met ziekte dan dieren en planten? Wat is de ‘juiste aanpak’ om de pandemie aan te pakken? Tussen paniekscenario’s en bagatelliseren: waar zitten wij? Mensbeeld en denkwijzen in de geneeskunde – is er ook behoefte aan een ‘omvorming van het denken’? Antroposofische geneeskunde – een integratieve medische benadering. Welke mogelijkheden biedt de antroposofische geneeskunde voor preventie en behandeling van corona? Wat belangrijk is voor kinderen in een crisis. Het massaal laten testen en vaccineren. Wat doet de crisis met ons? Hoe zal het na corona verdergaan?

Een absolute aanrader in deze tijd, waarin chaos en angst de boventoon voeren. 

 

In een uitermate heldere voordracht schetst Michaëla Glöckler wat angst is, welke verschillende soorten er zijn, waar ze vandaan komen en wat je ermee kunt doen. Ze loopt door de levensloop van de mens. Diverse verbanden ook met het kwaad passeren de revue. En de vernietiging versus het opbouwende.

'De denkkrachten zijn verfijnde groeikrachten' werpt licht op het denken en het eeuwige bestaan van de mens. En op bijna-doodervaringen.

Onze eeuw is de eeuw van de angst. Angst komt beslist op ons pad, en we moeten ermee aan de slag. Zeker in coronatijd!

    

 

Inmiddels hebben we een heel plankje corona-gerelateerde literatuur… Over corona, over vaccinaties en immuniteit. Zie het overzicht HIER.

Bijvoorbeeld het boek Voeding & immuunsysteem:

Er zijn steeds meer aanwijzingen dat bepaalde stoffen in onze voeding een positieve invloed hebben op de werking van het immuunsysteem.

Welke voedingsmiddelen helpen om het immuunsysteem gezond en sterk te houden?

Traditiegetrouw is februari de maand van de spiritualiteit. Giel Beelen schreef dit keer het essay. Na een serie podcasts die hij maakte met inspirerende sprekers over zelfontwikkeling en spiritualiteit schreef hij dit essay met de 10 grootste lessen die hij heeft geleerd. Niet om te vertellen wat je moet maar wat je kán doen om het optimale uit je leven te halen. 

Klik voor alle esoterische en spirituele titels HIER.

 

 

Koning Winter heeft goed zijn best gedaan! We kunnen genieten van sneeuw en ijs. Om de seizoenstafel sfeervol aan te kleden hebben we veel mooie zelfmaakpakketjes van Atelier Pippilotta en Lindelicht.                      

 

Onze collectie posters is weer aardig aangevuld en de komende twee weken komen er nog meer bij.
Ook twee nieuwe posters zijn binnen, zie de bijgaande afbeeldingen.


 

De Boekerij, Nieuwstad 55, 7201 NL Zutphen
www.deboekerijzutphen.nl  info@deboekerijzutphen.nl

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Lees hem hier.

 

Bij een bestelling boven €60,- binnen Nederland geen verzendkosten!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2021 De Boekerij Zutphen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel