Privacyverklaring.
24 mei 2018

Privacyverklaring de Boekerij CV

de Boekerij CV is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Nieuwstad 55
7201NL Zutphen
0575-515212
KvK: 08044841

Persoonsgegevens die wij verwerken.

De Boekerij CV verwerkt uitsluitend gegevens die noodzakelijk zijn voor de bedrijfsuitvoering.

Gegevens die mogelijkerwijs gebruikt zullen worden:

Voor- en achternaam
Adresgegevens
E-mailadres
Telefoonnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens worden niet door ons verwerkt.

De Boekerij CV verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Het afhandelen van uw betaling via Sisow of bank.
Om goederen bij u af te leveren.
Verzending van onze nieuwsbrief.
U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren.
De Boekerij CV bewaart uw (persoons)gegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.
Ordergegevens worden tot 5 jaar na dato bewaard vanwege de Belastingdienst.

Delen van persoonsgegevens met derden
De Boekerij CV verstrekt uw gegevens uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
De Boekerij CV gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door de Boekerij CV.
U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@deboekerijzutphen.nl
Zorg dat duidelijk is dat u zelf degene bent die om aanpassing vraagt. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
De Boekerij CV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze winkel of via info@deboekerijzutphen.nl

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Bij een bestelling boven €60,- binnen Nederland geen verzendkosten!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 16-09-2020 - Wat een geweldige planner van Manon Berendse, ook als je...  lees meer
  • 12-04-2020 - Bedankt voor deze leuk site. lees meer
  • 08-02-2020 - Dankjewel voor de vlotte verzending, de altijd weer zo mooie...  lees meer
Plaats een bericht
© 2013 - 2020 De Boekerij Zutphen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel