November 2021

Actueel:
Van zaterdag 25 december tot en mét maandag 3 januari zal de winkel een weekje gesloten zijn.
De Sinterklaas actie (zie hieronder) loopt van 20 november tot 5 december.
Een vergelijkbare kerst actie loopt van 11 december tot en met 24 december.

 

Het is druk…. De tijd wervelt maar door en wij worden met z’n allen meegezogen in haar kielzog. Het is hard werken, harder dan anders, intensiever dan anders. Mooier ook dan anders zou je kunnen zeggen. Behalve dat het gewoon erg druk is in de winkel zijn de ontmoetingen ook belangrijker geworden, intensiever. We doen ons best om die ‘vrijruimte’ te blijven verzorgen. En dat deze er is, daar zijn we trots op en dankbaar voor!

Door de drukte lukte het haast niet meer een nieuwsbrief te maken. Maar met Sint en Kerst in aantocht wilden we toch nog even in vogelvlucht laten zien wat er zoal nieuw is in de winkel… 

Voor nu wensen we iedereen alvast een mooie Advent-, Sinterklaas-   en Kersttijd toe.... !

Janine, Esther, Lyanne

 

 

Boeken

 

Allereerst het boekje van Ana Pogačnik Menschsein im Jetzt. Ana is de dochter van de bekende Sloveense geomanticus en schrijver Marko Pogačnik en heeft na het overlijden van haar zus Ajra opgetekend wat Ajra ons te zeggen heeft over de huidige tijd en over de gestorvenen die ons altijd ondersteunen en helpen. We zijn niet met weinigen maar met heel veel! Zij geeft antwoorden op de vraag wat wij kunnen doen. Hoe wij het licht in onszelf kunnen verzorgen, wat de kracht van de liefde is, die ons zal helpen deze tijden te doorstaan en naar iets nieuws toe te groeien. Maar zij vertelt ook meer over o.a. vaccinaties en de werking daarvan.

Dit boekje ligt op een grote stapel op de toonbank, we hopen dat het haar weg vindt in Nederland en vele mensen zal ondersteunen en verwarmen.... 

Meer informatie vindt u op haar eigen site: http://menschsein-im-jetzt.de/

 

Er zijn ook weer een aantal nieuwe kleine (en grote) Steiners verschenen die behulpzaam zouden kunnen zijn onze tijd beter te begrijpen:

 

 

En dan nu een kleine vogelvlucht aan nieuwe boeken, het gaat zo hard, zo veel zo mooi : op naar een heerlijke lees-winter! 

  

  

  

  

 

Klik hier voor de nieuwste aanwinsten....

Klik hier voor boeken over de jaarfeesten en de twaalf Heilige Nachten

 

Kinderboeken

Er is een nieuw boek uit in de serie muziekboeken van Christofoor: De Toverfluit, geniet van de prachtige illustraties, druk op de muziekknoppen en breng de Toverfluit en de muziek van Mozart tot leven! 

Enkele klassieke kinderboeken worden momenteel uitgegeven in luxe gebonden editie: Ronja de Roversdochter, De gebroeders Leeuwenhart en Pippi Langkous. 

Hoera, een nieuw boek van Tonke Dragt en wel heel bijzonder... met Tonke Dragt in de rol van Livinia Morgenster: De verlegen Laurenzo mag op bezoek bij een beroemde schrijfster. In haar huis ontdekt hij een deur die op slot zit. Volgens de schrijfster wachten achter die deur onbekende landen, die je alleen kunt betreden met een visum dat goedgekeurd moet worden door de ambassadeur. Laurenzo’s klas twijfelt: wie is die geheimzinnige ambassadeur? Wat wacht er achter die deur? Er is maar één manier om daarachter te komen…

Verder zijn er een paar mooie nieuwe winterboeken uitgekomen die we u graag willen laten zien en een nieuw boekje in de serie kleine dieren van Loes Botman. 

Klik op de plaatjes voor meer informatie.... 

 

  

  

  

  

  

  

     

 

 

Klik hier voor de Sinterklaaskinderboeken.

Klik hier voor de Kerstkinderboeken.

 

Adventskalenders

Er zijn weer volop adventskalenders in de (web)winkel!

Vanaf heden staan de kerstkaarten en kerstkaartenmapjes in de winkel:
 
Voor het nieuwe jaar: We hebben allerlei scheurkalenders in huis:
Van Loes Botman hebben we nieuwe kaarten:

 

Speelgoed

Voor de jonge circusartiesten en alle kinderen die het willen leren hebben we een nieuw assortiment aan diabolo's, jojo's, en circus bordjes. Ook hebben we nieuwe tolletjes in verschillende formaten en kleurstellingen. Kom ze vooral bekijken en uitproberen in de winkel. 

Zeer binnenkort liggen er ook echte jongleerballen en -doekjes in de winkel. 

 

 

Twee nieuwe puzzels voor sinterklaas en kerst: 

Vier puzzels in 1 doos behorende bij het sinterklaasliedjes boek van Mark Jansen. 

Al zingend leg je samen met je kind deze vier vrolijke puzzels uit het door Marijke ten Cate geïllustreerde prentenboekje. Puzzel en zing mee met Stille nacht, De Herdertjes lagen bij nachte, Kling klokje Klingelingeling en O, dennenboom.


 

Zeer binnenkort in de winkel:

Deze mooie melodieharp. Een perfect instrument om, vanaf 6 jaar, spelenderwijs muziek te leren maken. 

Daarnaast verkopen we muziekboekjes met sinterklaas- en kerstliedjes, maar ook klassieke muziek en de bekende Nederlandse kinderliedjes.

 

Cadeau's

Er zijn weer nieuwe vogelklokken en wekkertjes. We hebben nu ook klokken met elk uur een kinderliedje. Deze klokken zijn er in vier verschillende kleuren.  

Pippilotta heeft weer nieuwe pakketjes:

 

 

Achterin de winkel hebben we de kerstartikelen al uitgestald:

 

De Boekerij, Nieuwstad 55, 7201 NL Zutphen
www.deboekerijzutphen.nl  info@deboekerijzutphen.nl

 

 

 

Bij een bestelling boven €70,- binnen Nederland geen verzendkosten!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2022 De Boekerij Zutphen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel