De Boekerij is weer open !!!

Klanten mogen weer lekker komen winkelen! 

U kunt hiervoor een afspraak maken (0575-515212) of even binnenlopen. Als u een telefonische afspraak heeft gemaakt dan hebt u alle tijd om rustig te winkelen! (u bent niet aan 10 minuten gebonden)

Het is misschien voor sommigen een drempel, we hopen echter dat iedereen de weg weer naar ons vindt en we proberen het zo makkelijk mogelijk te maken.

 

De Boekerij is twee maanden dicht geweest, een hele rare tijd. Gelukkig liep de webwinkel door maar wat een verademing om weer mensen in de winkel te ontvangen en spreken… Wij zijn en blijven graag een fysieke winkel, en ofschoon de webwinkel ons door de laatste maanden heen heeft gesleept houden we onze focus op de winkel zelf, het assortiment in topvorm en we doen er alles aan om het u als klant mogelijk te maken weer ‘gewoon’ te komen winkelen in deze ‘ongewone’ tijd.

Het is nu nog erg rustig in de winkel, dus komt allen!                                                           
Graag tot gauw!

 

Boekennieuws

Harry Salman heeft een boekje geschreven over de huidige tijd en de zogenaamde “Grote reset” waar politici op hinten wanneer ze spreken van “Build back better”. Voor je het weet belandt dit in het verdomhoekje van de complottheorieën maar… niets is minder waar. Het is zelfs veel reëler dan we denken en ook veel verder doorgedrongen dan we misschien zouden willen.

De Grote Reset is het plan van het World Economic Forum om met behulp van technologische innovaties de wereld fundamenteel te veranderen. Op alle terreinen van de maatschappij is dat nu al ver doorgedrongen en door de coronacrisis gelukkig ook zichtbaar aan het worden.

Salman zet de feiten objectief op een rijtje (met bronvermelding etc). En schrijft ook wat we kunnen doen. Als vrije mensen zijn we nu meer dan ooit uitgedaagd de samenleving naar nieuwe idealen in te richten…. Eigenlijk zou iedereen hiervan op de hoogte moeten zijn. Om te weten hoe onze wereld in feite in handen (en in de macht) is van de superrijken der aarde, om plaats te kunnen bepalen in het coronagebeuren, om gezond te blijven èn om met elkaar te zoeken naar nieuwe vormen van samenleven en samenwerken. 

 

En meer…. op gebied van gezondheid: ter inspiratie of om mee aan de slag te gaan:

En over (anders inrichten van) de samenleving:

 

Ander boekennieuws

Nieuwe boeken (en heruitgaves) voor in de tuin:

 

Er zijn veel boeken bijgekomen over en rondom zwangerschap en geboorte. U vindt ze hier.

Er staan nog twee planken vol OPRUIMING boeken op u te wachten, kom kijken of er iets voor u tussen zit! 

 

En dan nog een handvol ‘nieuw allerlei’:

 

Kinderboeken
Het is bijna Pasen..... We hebben prachtige boeken over de paashaas, paaskuikens en (paas)eieren, u vindt ze hier:

En een aantal mooie nieuwtjes, oplopend in leeftijd:

 

Speelgoed

Onze poppen vinden gelukkig alijd snel een fijn plekje om heerlijk vertroeteld en verzorgd te worden. Het is fijn dat onze poppenmaakster daar goed op in kan spelen, zodat wij weer geregeld nieuwe aanwinsten hebben in de (web)winkel.

 

Cadeau's

We hebben allerlei mooie versieringen en decoraties voor Pasen, zowel in de etalage als achter in de winkel. Dus kom gauw langs om al het moois te bekijken. 

En voor Pasen ook mooie posters (links) en kaarten (rechts).

De Boekerij, Nieuwstad 55, 7201 NL Zutphen
www.deboekerijzutphen.nl  info@deboekerijzutphen.nl

 

 

 

 

Bij een bestelling boven €60,- binnen Nederland geen verzendkosten!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2021 De Boekerij Zutphen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel