Kerstnieuwsbrief 2020

Winkels en scholen dicht tot 19 januari.

Wat heeft dit nieuws ons allen verrast! Ook wij zaten er dinsdag verslagen bij in de winkel… Maar tegenslagen bieden nieuwe kansen.
Zie het licht in de duisternis. Dat is onze oproep voor deze Kerstdagen.

Hoe ziet dat er in de Boekerij uit:

We hebben de winkel omgetoverd tot postorderbedrijf en huiskamer in één. U had het deze week moeten zien, de pakjes stapelden zich op, drie kinderen scharrelden daartussendoor, pakbonnen, dozen, kerstattenties in mooie zakjes lagen overal door de winkel verspreid. Want:

 

U kunt 24 uur per dag in de Boekerij terecht via de webwinkel, wij doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Ook kunt u natuurlijk mailen (info@deboekerijzutphen.nl) en bellen (0575-515212) met vragen: we zijn alle werkdagen in de winkel aanwezig van 10 tot 16 uur (maandag vanaf 13 uur).

We hebben ook een eigen afhaalpunt ingericht! Klanten uit Zutphen e.o. kunnen hun bestelling ophalen in de KOEHOORN !!!

Let op: u dient uw bestelling te betalen via Ideal (de Koehoorn neemt geen betalingen in ontvangst, dus betalen bij afhalen werkt niet). Selecteer dan tijdens het bestellen "Afhalen bij winkelier", dan krijgt u een melding als het pakje voor u klaarligt in de Koehoorn (dat is bij de Boekerij om de hoek, Dieserstraat nummer 33, openingstijden maandag t/m vrijdag: 8:30 – 18:00 zaterdag: 8:30 – 17:00)

Mocht u de deur niet uit kunnen of willen dan bezorgen we ook gratis aan huis in Zutphen, Warnsveld en Eefde (verzendkosten storten we dan retour).

Lieve klanten, help ons de verloren kerstomzet nog een klein beetje te redden. Bestel geen boeken bij bol. Eens te meer wordt nu duidelijk hoe de kleintjes het niet redden als mensen niet bewuster gaan kopen. Steun de lokale ondernemers. En kom naar de Boekerij...

Wij wensen u een warme Kersttijd en een licht en liefdevol Nieuwjaar!

Esther, Janine en Lyanne

 

Speelgoed en cadeaus

Normaal gesproken hebben we onze kerstartikelen mooi uitgestald in de winkel liggen.

    

 

Door de huidige omstandigheden stonden wij voor de uitdaging om al het mooist in de webwinkel te zetten. U vindt ze hier.
Mocht u artikelen op de foto's zien die (nog) niet in de webwinkel staan, mail of bel ons gerust
.

 

Boeken

Afgelopen maand zijn er zoveel mooie nieuwe boeken verschenen. Kijk eens naar Lepel Hout van de makers van Vers Hout of De keuken van het hart van Ad Maas. Heerlijk dikke leesboeken van Paustovski tot Toon Tellegen…. U vindt ze allemaal via deze link: Nieuw in de winkel.

Bel/mail ook voor titels die niet op de site staan, we hebben woensdag voor kerst nog een boekenlevering. Bel en overleg met ons wat mogelijk is! 

 

      

 


Tijdschriften

We hebben een nieuwe rubriek toegevoegd aan de webwinkel: tijdschriften. De laatste nummers van Vruchtbare Aarde, Kiind, Seizoener en Vrije Opvoedkunst en Mantra kunt u hier bestellen:
         
Nog laatste kerstkaarten nodig? U vindt ze hier.

 

Bij een bestelling boven €60,- binnen Nederland geen verzendkosten!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 22-12-2020 - Wat een service, zondag laat een boek besteld, en u...  lees meer
  • 20-12-2020 - Prachtig aanbod.
    Geen woord teveel gezegd! lees meer
  • 15-12-2020 - De Boekerij is een aanwinst voor Zutphen. Zo’n 30 jaar...  lees meer
Plaats een bericht
© 2013 - 2021 De Boekerij Zutphen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel