Juni 2023

 

 

 

 

 

Wat is de lente voorbij gevlogen... Het is een tijd waarin wij toekomen aan achterstallige klussen en eventuele nieuwe projecten. Dit voorjaar wordt nog vooral gedomineerd door het optimaliseren en aanvullen van het voorraad-/kassasysteem. En de effecten zijn op alle vlakken goed te merken. De voorraad komt steeds beter op orde, de koppeling met de boekhouding zorgt voor veel gemak, net als de prijslabels die niet meer allemaal handmatig hoeven worden uitgeschreven. 

Nu Lyanne de Boekerij per 1 januari gaat verlaten vraagt ook het zoeken naar een nieuwe collega de nodige aandacht en tijd. Wordt vervolgd...

Ondertussen gaat volgende week de eerste van ons alweer op vakantie en tegelijkertijd onze vaste invalkracht. Dat heeft tot gevolg dat we de komende maandagmiddagen 5, 12 en 19 juni gesloten zijn. De rest van de zomer daarentegen zijn we ma-za geopend volgens onze normale openingstijden.

Geniet van deze nieuwste nieuwsbrief en we wensen u alvast een prachtige zomer toe! 

 

Kinderboeken

Uitgeverij Christofoor brengt een nieuwe serie seizoensboekjes uit, Lente en Zomer zijn inmiddels verschenen. Het is even wennen na de vorige die helaas niet meer te krijgen is (hoewel Spring, Summer en Autumn gelukkig nog wel leverbaar zijn) maar ze zijn schattig en de eigen vertelfantasie kan er de mooiste verhalen bij maken. 

Er is ook een nieuwe Gijsbert uit: Als iemand in de problemen raakt, is Gijsbert gauw ter plekke! Of het nu gaat om een jong eendje dat in de beek valt en bijna verdrinkt, of om het varkentje Mimi, dat de tuin vernielt – Gijsbert helpt waar hij kan. Tijdens zijn spannende avonturen bij de klaterbeek ontmoet hij veel nieuwe vrienden en laat hij elke keer weer zien wat voor een speciale kabouter hij is. Een boek vol verhalen en bonte illustraties. Heerlijk voor te lezen vanaf 5 jaar en om daarna zelf te lezen.

 

 

Naast de prachtige muziek(knoppen)boeken van Christofoor hebben we nu ook andere kinderboekjes met klassieke muziek. De verhalen zijn wat eenvoudig maar de muziekfragmenten zijn daarentegen mooi lang en prachtig van kwaliteit. Zo kunnen kinderen kennismaken met Bach, Beethoven en Mozart (en in augustus verschijnt Tsjaikovski)

 

 

Nieuwe boeken

Op antroposofisch boekengebied gebeurt veel. De nieuwste boeken ziet u hier:

 

 

Tevens verscheen er een prachtige uitgave van de Weekspreuken van Rudolf Steiner met foto's van beelden van Rik ten Cate. Bijzonder vormgegeven zodat het boek mooi open kan staan.

 

 

Meer boeken NIEUW :

*Vadervuur: daagt je uit om het vaderschap helemaal op je eigen manier in te vullen en zo de vader te worden die je je kinderen gunt.

*Het lijkt wel of 'iedereen' ineens iets van de Nervus vagus weet, gauw een boek over aangeschaft dus.

*Wij Capabelen: Laura Broekhuysen uit Zutphen woont met haar gezin in IJsland, ze schreef er o.a. het heel erg mooie boekje Winter - IJsland over. Nu is er een dichtbundel van haar verschenen.

*Een mooie tip van een klant! De aarde, de hemel en de bomen. Over bomen, hun takken reiken naar de hemel en hun wortels zijn verankerd in de aarde. Over krachtplaatsen en hoe ze ontstaan zijn en meer.

 

 

 

 

 

 

 

 

Speelgoed

De knuffels van Sigikid zijn weer aangevuld met nieuwe exemplaren. De knuffels die wij in de (web)winkel hebben staan zijn allen uit de Green collectie. Dit houdt in dat de knuffels van gecertificeerd katoen zijn gemaakt en gevuld zijn met scheerwol.

Het duurde even voor het onze winkel bereikte, maar dan hebben we ook wat moois ontvangen: De auto’s van het merk Fagus. Duurzaam en zeer robuuste auto’s van verschillende formaten, voor generaties lang speelplezier.

 

We hebben weer genoeg speelgoed voor in de zandbak of om mee te helpen in de tuin.

 

Handwerken

Van dagcentrum de Graanhof in Apeldoorn hebben we weer nieuwe bolletjes met de hand geverfde wol binnen gekregen. Ook gecombineerd met een kartonnen weefraampje.

 

Spel en Coaching

Het Complimentenspel is er voor iedereen die dol is op positiviteit en een (glim)lach! Het is gemakkelijk te gebruiken door groot en klein, kinderen én volwassenen beleven veel plezier met het Complimentenspel. Of dit nu thuis, op school, op het werk of met vrienden is; het Complimentenspel kun je overal mee naartoe nemen en zorgt bij iedereen voor een positief effect. Leven vanuit je passies, talenten en het gevoel van vertrouwen in jezelf en anderen is het mooiste wat er is. En natuurlijk krijg je ook gewoon een goed gevoel van complimenten.

 

Agenda's

Er zijn al verschillende nieuwe agenda's beschikbaar, de 18 maanden agenda's van Paperblanks en de 16 maanden agenda's van Peter Pauper die loopt vanaf september. De 13 manen agenda zal als het goed is vanaf 7 juni beschikbaar zijn.

   

 

Cadeau's, kaarten en meer

Wat is er nieuw bij de notebooks, schriften en poesiealbums?

Onder andere nieuwe notebooks van Peter Pauper Press, Flame Tree, een nieuw Blankbook van Tushita en een nieuw schrift van Quint Buchholz.
En twee nieuwe poesiealbums!

 

Nieuwe kaarten:

Al onze nieuwe kaarten komen in de webwinkel terecht bij: Nieuwe kaarten en posters.
Onder andere veel nieuwe kunstkaarten:

 

 

De Boekerij, Nieuwstad 55, 7201 NL Zutphen
www.deboekerijzutphen.nl  info@deboekerijzutphen.nl

 

Bij een bestelling boven €70,- binnen Nederland geen verzendkosten!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2023 De Boekerij Zutphen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel