Levensopdracht nieuwetijdskinderen / Hans Stolp

Artikel 72 van 117
€ 16,50

Nieuwetijdskinderen staan bekend als druk en chaotisch. Ook zijn ze gevoeliger dan kinderen uit vroegere generaties. Dat komt omdat hun geestelijke lichamen een beetje zijn gaan 'lubberen' en niet meer zo vast aan het fysieke lichaam zitten.

De gevoeligheid van nieuwetijdskinderen moeten we liever niet bestrijden met ritalin, we moeten integendeel de samenleving zo omvormen dat nieuwetijdskinderen zich hier welkom voelen en hier kunnen leven, zonder als ziekelijk, afwijkend of wat dan ook bestempeld te worden.

Wanneer we voor deze weg kiezen, zullen de nieuwetijdskinderen zelf onze samenleving gaan omvormen tot een wereld zonder scheidsmuren, zonder dogma's en met mensen die denken met hun hart en niet alleen met hun hoofd. Dat leidt uiteindelijk tot een nieuwe geneeskunde, een nieuwe economie, rechtspraak en ga zo maar door.

Nieuwetijdskinderen zullen door hun unieke wezen een groot aandeel hebben in het omvormen van onze samenleving. Zoals Stolp schrijft: 'zij mogen de weg banen naar een nieuwe samenleving; zij bouwen aan de bruggen, waarlangs de mensheid vanuit een oude wereld een nieuwe wereld binnengeleid zal worden.'

Productspecificaties

ISBN 9789020204018

Hoofdtitel De levensopdracht van nieuwetijdskinderen

Ondertitel wie ze zijn en wat ze ons leren

Auteur Stolp, Hans

Nur 854 - Opvoeding van kinderen en jongeren

Druk 11

Verschijningsvorm Paperback / softback

Uitgever AnkhHermes, Uitgeverij

Btw-tarief Laag

Taal Nederlands

Illustraties Nee

Aantal pagina's 152

Gewicht 216 gram

Formaat 209 x 135 x 16

Bij een bestelling boven €90,- binnen Nederland geen verzendkosten!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 De Boekerij Zutphen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel