Slow cooking / Danny Jansen

Artikel 11 van 18
€ 10,99 (inclusief btw)

De essentie van slow cooking? Het geheime ingrediënt Tijd. Die zorgt dat zelfs de taaiste stukken vlees veranderen in smeltende weelde, zorgt voor perfecte, sappige vis en laat groenten, kruiden en specerijen samensmelten tot nieuwe smaaksensaties. In dit boek vind je 35 heerlijke 'low & slow' bereidingen van over de hele wereld, van Limburgs zuurvlees tot Indonesische rendang. Gerechten om van te houden, om met aandacht te bereiden en in alle rust van te genieten.

ISBN 9789492440112

Hoofdtitel Slow Cooking

Ondertitel langzaam het lekkerst

Auteur Jansen, Danny

Verschijningsvorm Hardback

Verschijningsdatum 24-10-2017

Uitgever Veltman Distributie B.V.

Aantal pagina's 96

Gewicht 394 gram

Formaat 206 x 204 x 13

Bij een bestelling boven €90,- binnen Nederland geen verzendkosten!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 De Boekerij Zutphen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel