Help je kind bij angst en zorgen / Cathy Creswel en Lucy Willets

Artikel 2 van 2
€ 27,99

Heeft je kind last van angstige gedachten die het gedrag beïnvloeden of hem of haar ‘s nachts wakker houden? Naar schatting heeft 15 procent van de kinderen last van angsten en zorgen. Daarmee zijn het de meest voorkomende emotionele of gedragsproblemen bij kinderen. Als ze niet aangepakt worden, kunnen ze leiden tot spijbelen, moeite bij het maken van vrienden, en langdurige problemen met angst en depressie.

Deze uiterst nuttige gids, geschreven door twee van de meest vooraanstaande Britse deskundigen op het gebied van angst bij kinderen, leert je te begrijpen wat de oorzaak is van de zorgen van je kind en praktische stappen te nemen om hem of haar te helpen deze te overwinnen.

Met dit praktische boek kunnen ouders, begeleiders en docenten hun kinderen helpen bij algemene en specifieke angsten, fobieën en piekerproblemen. De auteurs baseren zich op het laatste wetenschappelijke onderzoek en op hun jarenlange praktijkervaring met gezinnen. De invulschema’s en werkbladen uit dit boek zijn te downloaden via www.nieuwezijds/downloads

Cathy Creswell is klinisch psycholoog en hoogleraar ontwikkelingspsychologie aan Oxford University. Lucy Willetts is als klinisch psycholoog gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie en werkt als gastdocent aan de Universiteit van Reading. Beide auteurs hebben met honderden kinderen en hun families gewerkt aan het overwinnen van angstproblemen.

Productspecificaties

ISBN 9789057125928

Help je kind bij angst en zorgen

Ondertitel Een gids voor ouders

Auteur Creswell, Cathy / Willetts, Lucy

Vertaler Berkhuizen, Lieke

Nur 770 - Psychologie algemeen

Druk 1

Verschijningsvorm Paperback / softback

Uitgever Nieuwezijds b.v., Uitgeverij

Taal Nederlands

Illustraties Nee

Aantal pagina's 272

Gewicht 468 gram

Formaat

232 x 152 x 26

Bij een bestelling boven €90,- binnen Nederland geen verzendkosten!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 De Boekerij Zutphen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel