Het vergeten lied / Erica Nap

Artikel 13 van 53
€ 27,50

Erica schrijft over een waarheid die we niet vaak genoeg kunnen horen: wees wie je bent, leef je talent, durf te vallen, sta weer op en godsallemachtig:
zing je eigen lied!

Anna Fernhout Het engagement van Erica is om spelenderwijs, zowel muzikaal als therapeutisch, jou op te roepen om je te verbinden met het Vergeten Lied en de persoonlijke expressie die zich daaruit vrij wil maken.
Lenny Kuhr

Ieders authentieke stem, verbonden met het lied van de ziel, is een godsgeschenk in deze wereld. Dit boek gaat over de reis die Erica Nap maakte om de stem van haar ziel te bevrijden. Zij deelt de wijsheid en inzichten die ze vergaarde en helpt anderen om het Vergeten Lied in zichzelf te horen en om het kanaal dat zij zijn te openen.

Het unieke van dit boek is dat het samen gaat met het gelijknamige album met twaalf bezielde songs, dat in 2022 uit kwam. Via de QR codes in dit boek zijn de muziek én de meditaties die bij elk hoofdstuk horen direct te beluisteren.
Tekst en muziek, samen met de fijnzinnige kunstafbeeldingen, oefeningen en meditaties die Erica aanreikt, nemen je mee op een reis langs acht betekenisvolle, zielbevrijdende klanken en vele hoopvolle inzichten.

Dit boek is een inspirerende, diepe en onmisbare steun op de zoektocht naar je eigen essentie. Het helpt je om je talent te leven en jouw unieke stem te bevrijden.

De muziek van Erica en haar muzikanten is prachtig en delicaat. En de puurheid van haar stem kan je zomaar verleiden om mee te gaan zingen.
Jan Kortie

Erica Nap is auteur, singer-songwriter, stembevrijder, dansdocent, therapeut en trainer. Sinds 2005 geeft zij trainingen, coaching, zangcirkels, concerten en ceremonies binnen Murali, haar eigen School voor Vrije Zelfexpressie. Daarnaast is zij als docent aangesloten bij het Centrum voor Stembevrijding.

Productspecificaties

ISBN 9789463655224

Hoofdtitel Het Vergeten Lied

Ondertitel Bevrijd de stem van jouw ziel

Auteur Nap, Erica

Illustrator Solcer, Rebecca

Verschijningsvorm Paperback / softback

Verschijningsdatum 17-04-2023

Uitgever Elikser B.V. Uitgeverij

Aantal pagina's 232

Gewicht 479 gram

Formaat 231 x 171 x 20

Bij een bestelling boven €90,- binnen Nederland geen verzendkosten!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 De Boekerij Zutphen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel