Handboek klassenmanagement / F. Grünbauer-Felius

Artikel 5 van 61
€ 32,50 (inclusief btw)

Nieuw!

Handboek Klassenmanagement Leer de onderwijsbehoeften van hoogbegaafde leerlingen mee te nemen in je pedagogisch, didactisch en organisatorisch handelen in de klas

Hardcover, full color, 140 pagina's

Klassenmanagement is een complex samenspel van pedagogisch, didactisch en organisatorisch handelen. Er zijn daarin algemene wetmatigheden te constateren. Tegelijkertijd hangt goed klassenmanagement sterk samen met de persoon die voor de klas staat en de klas zelf. Met algemene adviezen over ‘wat werkt’ ben je er dus niet.

Dit handboek is net zo dynamisch als klassenmanagement zelf. Het is een bundeling van uiteenlopende concepten die ieder op zich een handvat bieden voor inrichting van je klassenmanagement. Middels informatie, tips, opdrachten en zelfs masteropdrachten maak je je de inhoud eigen.

Dit boek gaat over tegemoetkomen aan verschillen met als invalshoek de hoogbegaafde leerling(en) in de klas. Het bereik van de inhoud is veel breder dan alleen de hoogbegaafde leerlingen. Als je actief met de geboden modellen en ideeën aan de slag gaat, plukt je hele klas daar de vruchten van!

ISBN 978-90-826875-2-1

Bij een bestelling boven €90,- binnen Nederland geen verzendkosten!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 De Boekerij Zutphen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel