Door de bomen het bos zien / Jan Bommerez

Artikel 6 van 16
€ 25,70 (inclusief btw)

In Kun je een rups leren vliegen? ging Jan Bommerez al in op het fundamentele verschil tussen verandermanagement en transformationeel leiderschap.

In Door de bomen het bos zien gaat hij nog een stap verder. Transformatie kun je niet leiden. Het is een zelforganiserend proces. Leiders kunnen alleen maar een ecosysteem bewerkstelligen, waarin transformatie spontaan plaatsvindt. Ze dienen daarom de natuur te bestuderen en de principes die erin werkzaam zijn.

Moderne, succesvolle organisaties zoals Shell en Toyota zijn daarmee bezig. Leiders zoals Herman Wijffels zijn erdoor geïnspireerd. Door de bomen het bos zien kijkt breder dan alleen maar naar organisaties. Ook in het dagelijkse leven staan we altijd in relaties (gezin, buurt) en dat zijn ook ecosystemen.
Het boek verschaft vele verrassend nieuwe inzichten en geeft ook concrete wegen aan om te bewandelen en om 'te kijken, te zien en inzicht te krijgen in wat hij of zij eerder nog niet zag'.

Jan Bommerez (België, 1951) woont in Californië. Hij werkt hoofdzakelijk met management- en directieteams. Hij spreekt regelmatig in Europa op congressen en voor diverse organisaties, zowel in de profit- als in de non-profitsector.
Hij is auteur van de bestsellers FLOW en de kunst van het zakendoen, Minder Moeten Meer FLOW en Kun je een rups leren vliegen?
Jan Bommerez houdt zich tegenwoordig vooral bezig met 'Leren Loslaten'.

Productspecificaties

ISBN 9789460001963

Ondertitel ontdek de eenvoud onder de complexiteit in relaties en organisaties

Verschijningsvorm Paperback / softback

Verschijningsdatum 16-04-2016

Uitgever Multilibris, Uitgeverij

Aantal pagina's 327

Gewicht 645 gram

Formaat 240 x 170 x 22

Bij een bestelling boven €90,- binnen Nederland geen verzendkosten!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 De Boekerij Zutphen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel