Nog vele jaren / H. Korteweg

Artikel 20 van 20
€ 20,00 (inclusief btw)

Dit boek gaat over het meest nabije: ons leven - het leven van de mens van nul tot en met vierentachtig jaar. Het is wat je noemt een boek voor het leven. 
Bij iedere verjaardag kan men een bladzijde van dit levensverhaal omslaan en lezen wat het nieuwe is dat in het komende jaar werkelijkheid kan worden. Het gaat daarbij steeds om een andere kwaliteit, want iedere leeftijd biedt ten opzichte van de voorgaande jaren een speciale mogelijkheid om een gelukkig en vervuld mens te worden. Het is alsof wij elke verjaardag een bij onze leeftijd passend geschenk krijgen dat wij dan een jaar lang al of niet kunnen uitpakken en in ons bestaan opnemen.

Recensie(s)


De auteur is oprichter van het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie. Hij ziet in elke levensfase een eigen kwaliteit. Sterk antroposofisch gericht, pleit hij voor een bepaalde manier van kijken en denken: op elke leeftijd krijgen we als het ware een passend geschenk. Daarnaast is hij gek op sprookjes en mythen, die voor hem een deel van de werkelijkheid vormen. Hij is zeer gefascineerd door getallen en kosmische patronen. De hierop gebaseerde beschouwingen, inzichten en ervaringen kunnen de lezer een houvast geven en een dieper inzicht in het hoe en waarom van zijn levensprocessen. Het boek is mooi uitgegeven, met fraaie illustraties van Erica Duvekot. Echt een cadeautje "voor het leven", maar wel voor geïnteresseerden.
(Biblion recensie, Redactie..)

Bij een bestelling boven €90,- binnen Nederland geen verzendkosten!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 De Boekerij Zutphen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel