Gezichtspunten 44 Over plaaggeesten, spoken en engelen / Jaap van de Weg

Artikel 43 van 81
€ 3,00 (inclusief btw)

Ogen en oren schieten te kort om de wezens waar te kunnen nemen die in de menselijke ziel werkzaam zijn. Geestelijke wezens zijn eigenlijk heel dichtbij en spelen hun rol in ons dagelijks leven. Deze ervaring kan elke mens opdoen, wanneer hij meer zou letten op wat er door hem heengaat in verschillende omstandigheden. We zijn niet zo geneigd om die ervaringen toe te schrijven aan geestelijke wezens, maar zodra we die mogelijkheid openen, gaat er een wereld voor ons open.

Verschillende wezens kunnen binnendringen in ons gevoelsleven, kunnen onze stemming kleuren en kunnen ons doen en laten beïnvloeden. Bepaalde gedachten spoken door ons hoofd. Demonen maken zich van onze gevoelens meester, zodat we daar zelf geen grip meer op hebben. Fantomen worden meer lichamelijk actief, wanneer we bijvoorbeeld gespannen zijn door stress. Engelen daarentegen fluisteren ons in wat we zoal te doen hebben in het leven.

Het is daarom nuttig en vruchtbaar om hier eens goed naar te kijken: hoe kun je deze wezens en hun werkzaamheid herkennen, hoe zorg je er voor dat je ongewenste invloeden de deur wijst en je juist verbindt met de wezens die je willen helpen?

Bij een bestelling boven €90,- binnen Nederland geen verzendkosten!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 De Boekerij Zutphen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel