Het geestelijke licht van de Waldorfschool / Peter Selg

Artikel 7 van 56
€ 12,50

Over de Waldorf- of Steiner-pedagogie – haar wezen, methode, ontstaan, verwezenlijkingen, ontwikkelingen en groei – is reeds heel wat geschreven tijdens de honderd jaren van haar bestaan nu. Wat deze voordracht van Peter Selg – ook binnen zijn eigen uitgebreide, prachtige oeuvre – uniek maakt, is dat zij zonder schroom in herinnering roept wat Rudolf Steiners diepste intenties ermee waren in het licht van het huidige Michaëltijdperk en dat zij ons tegelijk deze herinnering tot ervaring maakt, d.w.z. tot voeding, tot voedingsbodem en tot grondsteen van een toekomst, ver en nabij.

Peter Selg (1963) is auteur, voordrachtgever en kinder- en jeugdpsychiater. Hij leidt het Ita Wegman Institut für anthroposophische Grundlagenforschung (Arlesheim, Zwitserland).

Hij publiceerde, uitgaande van een studie van het menselijke hart in de visie van Rudolf Steiner, een uitgebreid oeuvre. De centrale inspiratiebron daarvan is het werk en het leven van Rudolf Steiner (1861-1925), maar het straalt uit tot ver daarbuiten. Zijn boeken verschenen bij verschillende uitgeverijen, maar vooral bij de uitgeverij van het Ita Wegman Institut.

Bij een bestelling boven €90,- binnen Nederland geen verzendkosten!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 De Boekerij Zutphen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel