CD Zeven chakra's en Het Onze Vader

Vorige Artikel 92 van 108 Volgende
€ 19,50 (inclusief 21% btw)

De geestelijke ontwikkeling van de chakra’s
en het groeien in Ik-bewustzijn


Voor de toekomst is het belangrijk onze zeven chakra's te vergeestelijken. Hierdoor kunnen de chakra's zich geleidelijk transformeren tot helderziende organen van de ziel. Zo vormen ze de basis voor de verdere ontwikkeling van ons Hoger bewustzijn.

 

2000 jaar geleden vroegen de leerlingen aan Jezus Christus 'leer ons bidden'. Jezus gaf hen het Onze Vader; het gebed voor hen en voor de toekomstige ontwikkeling van de mensheid. Nu, in onze tijd, mogen wij dit oergebed op een nieuwe wijze leren bidden; door de zeven strofen van het
Onze Vader te verbinden met de verschillende chakra's.

 

Deze meer Westerse meditatie-gebedvorm kan iedereen leren beoefenen*. Door het verbinden van het Onze Vader met de zeven chakra's beginnen we innerlijk iets te ervaren van de mystieke krachten van dit oergebed. Krachten die onze ziel en de chakra's reinigen, die ons heling en genezing schenken en ons hart openen voor de Christusliefde en -bewustzijn.

 

Deze dubbel CD begeleidt je stap voor stap in het thuis opbouwen en beoefenen van deze bijzondere meditatie-gebedsvorm.

 

* Er zijn geen bijzondere meditatietechnieken of -houdingen vereist, we doen de oefeningen gewoon rechtop zittend op een stoel.

Bij een bestelling boven €60,- binnen Nederland geen verzendkosten!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2021 De Boekerij Zutphen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel