Wij bestaan / Christine Beusch

Vorige Artikel 103 van 108 Volgende
€ 9,00 (inclusief 9% btw)
Wij bestaan!
Auteur: Christine Beusch
  

In dit boek beschrijft de auteur op een spontane en onbevangen manier hoe zij de meestal onzichtbare wezens van de elementenwereld in haar omgeving heeft leren kennen en wat dit in haar leven teweeg heeft gebracht.
Voor iedereen die met het voortbestaan van en de zorg voor de natuur is begaan, is het een rijkdom te weten dat wij er als mensen niet alleen voor staan. Anderzijds draagt de mens een ontzettende verantwoordelijkheid, niet alleen ten aanzien van de natuur maar ook ten aanzien van de elementenwezens die ermee verbonden zijn. Zij schreeuwen om onze aandacht - zij smeken om hun bestaan te erkennen en te ervaren. En, zoals Beusch getuigt, van mensen die geleerd hebben met hen te communiceren, vragen ze concrete hulp in problematische situaties. Die verantwoordelijkheid neem je op je als je contact legt met de wezens uit de etherwereld!

Prijs: 18,00 euro (+ 2,16 euro verzendingskosten)

ISBN: ISBN 978 90 77611 09 8

 

 

Christine Beusch vertelt hoe ze de elementenwezens helpt en dikwijls ook verlost als ze in een moeilijke situatie verkeren. Bovendien geeft ze de boodschap door hoe deze wezens ernaar snakken dat mensen iets over hen vernemen. En dat is precies wat dit boek doet: het brengt de wereld van de elementenwezens een stuk dichterbij.

Huguette Van Renterghem
februari 2010

Bij een bestelling boven €60,- binnen Nederland geen verzendkosten!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2021 De Boekerij Zutphen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel